English Türkçe
Title
Şenel Kalıp
Fabrikamız
Hakkımızda

ŞENEL KALIP 1995 yılında Rıfat ŞENEL tarafından İzmir’de kurulmuştur ve 2012 yılından itibaren Manisa’da 3000m2 kapalı alana sahip fabrika binasında üretimini sürdürmektedir. Şenel Kalıp uzun yıllara dayanan deneyim ve bilgi birikimini güncel teknolojilerle buluşturarak; otomotiv, beyaz eşya, ısıtma-soğutma sektörü, elektrik-elektronik ve gıda endüstrileri için progresif kalıplar, transfer kalıpları, laminasyon kalıpları, kesme, bükme, form verme, çekme kalıpları ile özel amaçlara yönelik makinalar, kaynak fikstürleri, montaj aparat ve ekipmanları tasarım ve imalatı yapmaktadır.

Son yıllarda otomotiv ve ısıtma-soğutma sektörlerini kendisine hedef seçen firmamız kendi preshanesinde bu sektörler için seri parça üretimi de yapmaktadır. Özellikle ısıtma-soğutma sektöründe tecrübesini kanıtlayan Şenel Kalıp bu sektöre yönelik panel radyatör kalıpları, yan kapak, panjur, konsol ve mensol parçası kalıpları yapmaktadır.

Çalışan mutluluğunu esas alarak üretim yapmayı şirket kültürü olarak benimseyen firmamız sektöründe birinci derecede tercih edilen firma olmayı temel hedef olarak belirlemiştir.

Yeteneklerimiz
Ürülerimiz
Video
Firma Bilgileri
Website
Email
Contact Phone 1
Address
Adres :İnönü Mahallesi 14. Sokak No:6 Muradiye/MANİSA